Super League 2

Εκτός τελικά ο Ντακόλ

Χωρίς τον Άλεξ Ντακόλ θα αγωνιστεί τελικά η ΑΕΚ στο ματς με τον Απόλλωνα για τα play offs της Football League. Εκτός κι ο Κορδέρο, όπως αναμενόταν.

Δεν θα παίξει τελικά ο Άλεξ Ντακόλ στο παιχνίδι του Σαββάτου (9/5, 19:00) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αγωνιστική της Football League.

O Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και από την Τρίτη προπονείται σε φουλ ρυθμούς. Ωστόσο, ο Τραϊανός Δέλλας έκρινε ότι δεν είναι έτοιμος ακόμη για να προσφέρει.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο και όπως είναι φυσικό έμεινε εκτός αποστολής (συν τους μακροχρόνια απόντες Μπρέσεβιτς, Μάνταλο).

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο 39χρονος τεχνικός επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο:

Ανέστης, Βούρας, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Πεταυράκης, Σαρρής, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος Ανάκογλου, Ρόβας, Φαγέ, Ζόριτς, Γιόχανσον, Ντούνης, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους.

Η προπόνηση της Παρασκευής θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x