Super League 2

Αλλαγμένη η ΑΕΚ, με ίδιο στόχο

Μόνο αδιάφορο δεν μπορεί να το χαρακτηριστεί ο σημερινό αγώνας της ΑΕΚ με τον Άλιμο στο άδειο ΟΑΚΑ, στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου της Football League. Αρκετές αλλαγές ετοιμάζει ο Δέλλας.

Μονόδρομο αποτελεί για την ΑΕΚ η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Άλιμο στο άδειο Ολυμπιακό Στάδιο, στην τελευταία αναμέτρηση για την κανονική διάρκειας της Football League (15:00, OTE Sport 2, ΣΠΟΡ FΜ 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει με κάποιες αλλαγές την «Ένωση», ζήτησε σοβαρότητα από τους ποδοσφαιριστές του στον συγκεκριμένο αγώνα και εξήγηση πόσο σημαντική είναι η νίκη.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού την ενδεχόμενη γκέλα του Απόλλωνα με την Ερμιονίδα στο Κρανίδι, για να πάρουν έναν επιπλέον βαθμό στην ειδική βαθμολογία της διαδικασίας των πλέι οφ.

Κάτω από τα δοκάρια, αντί του Βούρα, αναμένεται να ξεκινήσει ο Καραγκιολίδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Τζανετόπουλο, Λαμπρόπουλο και Σοϊλέδη. Στη μεσαία γραμμή, πιθανότατα το δίδυμο Ανάκογλου-Γιόχανσον, μετά από πολύ καιρό θα «σπάσει», με τον Φαγέ να παίρνει τη θέση του Σουηδού.

Μία θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Ζόριτς και Γροντής, με τον Κρισάντους να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Στα αριστερά θα παίξει ο Μπαρμπόσα, ενώ το επόμενο δίλημμα του Δέλλα αφορά τους Ντούνη και Πλετέλλα για τα δεξιά. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανέστης, Αραβίδης, Πεταυράκης, Σβάρνας, Κορδέρο, Ντακόλ και Γιόχανσον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x