Ισπανία

Respect του Μέσι στον Ρονάλντο

Οι περισσότεροι θέλουν να συντηρούν μια κόντρα μεταξύ του Μέσι και του Ρονάλντο. Οι δυο τους όμως δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, με τον Αργεντινό να εκφράζεται με σεβασμό για τον αντίπαλο του.

Στους οπαδούς αρέσει να συντηρούν κόντρες, όπως αυτή που υπάρχει τα τελευταία χρόνια, για το ποιος από τους Λίο Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι καλύτερος.

Οι δυο τους, στις κοινές συναντήσεις τους, κυρίως εκτός αγωνιστικών χώρων σε βραβεύσεις και γκαλά, έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, αλλά αντίθετα αντιμετωπίζουν με σεβασμό ο ένας τον άλλο.

Αυτό αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ο Λιονέλ Μέσι, αφού ο παίκτης της Μπαρτσελόνα, μίλησε με σεβασμό για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο αργεντίνικο περιοδικό «El Grafico».

«Είμαστε επαγγελματίες που κάνουν το καλύτερο δυνατό για τις ομάδες τους και είμαστε αντίπαλοι μόνο μέσα στο γήπεδο. Κάποιες φορές κερδίζει ο ένας, κάποιες ο άλλος. Κάποιες είναι καλύτερος ο ένας, κάποιες ο άλλος. Μεταξύ μας υπάρχει σεβασμός και τίποτε άλλο» είπε ο Μέσι μιλώντας για τον Κριστιάνο.

inner

Ταυτόχρονα ο Μέσι, σχολιάζοντας ερώτηση για τα σημαντικά στατιστικά του με την «αλμπισελέστε», τόνισε πως το μόνο που μετράει είναι οι τίτλοι: «Θα προτιμούσα να πάρω τίτλο με την εθνική και ας ήταν με αυτογκόλ. Δεν με ενδιαφέρουν τα στατιστικά, με αυτά δεν κερδίζεις τρόπαια».

Όσον αφορά τη σύμπραξη του με τους Νεϊμάρ και Σουάρες είπε: «Δεν ξέρω που οφείλεται αυτή η χημεία που είχαμε από την αρχή. Ίσως το ότι είμαστε Λατίνοι. Αλήθεια δεν ξέρω».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x