Αγγλία

Τσιμίκας: «Θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα - Απολαμβάνω να δουλεύω με τον Σλοτ»

Για του πολύ μεγάλους στόχους της φετινής Λίβερπουλ, αλλά και την έως τώρα συνεργασία του με τον Άρνε Σλοτ, μίλησε ο Κώστας Τσιμίκας.

Η Λίβερπουλ πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Λειψίας, κάνοντας το 3/3 στο ξεκίνημα του φετινού Champions League και έχοντας για κορυφαίο της τον Κώστα Τσιμίκα!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας μπακ πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου και μίλησε για τους πολύ υψηλούς στόχους της φετινής Λίβερπουλ, ενώ αποκάλυψε ότι απολαμβάνει να δουλεύει υπό τις οδηγίες του Άρνε Σλοτ.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας μπακ:

Για το επερχόμενο ντέρμπι με την Άρσεναλ: «Από την αρχή της σεζόν έχουμε πει ότι θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα. Θα πάμε στην Άρσεναλ για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να νικήσουμε το παιχνίδι.

Την περασμένη σεζόν, στο τέλος, καταστρέψαμε τα πάντα μετά από ένα κακό αποτέλεσμα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στα επόμενα παιχνίδια δεν ήμασταν η ομάδα που ήμασταν πριν, αλλά προσπαθήσαμε να δουλεύουμε παιχνίδι με παιχνίδι και κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός. Προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που ζητάει ο προπονητής για να κερδίσουμε παιχνίδια»
.

Για την καλή αμυντική λειτουργία της Λίβερπουλ:
«Αμυνόμαστε όλοι μαζί. Ένας από τους στόχους του νέου προπονητή μας είναι το να παίζουμε ως μονάδα. Δεν θέλουμε να δεχόμαστε γκολ. Όλοι αμυνόμαστε όταν χρειάζεται και όλοι επιτίθενται. Είμαστε πεινασμένοι για περισσότερα».

Για τη συνεργασία του με τον Σλοτ: «Το απολαμβάνω πολύ με τον Σλοτ. Δουλεύουμε σε κάθε λεπτομέρεια και θέλουμε να βελτιωθούμε. Είναι πάντα εκεί για εμάς, ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο, για να μας βοηθήσουν να κάνουμε σωστά πράγματα για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x