Αγγλία

Αυτή την 50άρα θα τη θυμάται για πάντα ο Τσιμίκας

Μπορεί να πρόλαβε να παραστεί για μερικά λεπτά στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ», αλλά η συμμετοχή του στο πάρτι της Λίβερπουλ ήταν τέτοια που ο Κώστας Τσιμίκας θα την έχει ως σημείο αναφοράς.

Ο Τσιμίκας ήταν παρών στο 3-0 της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το απόγευμα της Κυριακής, σε μια αναμέτρηση που ο Σαλάχ απέδειξε γιατί το «Ολντ Τράφορντ» είναι το αγαπημένο του γήπεδο και ο Άρνε Σλοτ έδωσε συνέχεια στο φετινό, εξαιρετικό ξεκίνημα, με το υλικό που παρέλαβε από τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Greek Scouser πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 83ο λεπτό του ντέρμπι αντί του Άντι Ρόμπερτσον και με αυτή τη συμμετοχή, έπιασε την πρώτη 50άρα στην Premier League! Μετρώντας μια 4ετία στο κορυφαίο πρωτάθλημα, αλλά έχοντας χρειαστεί να κάνει πολλή υπομονή τον πρώτο καιρό της παρουσίας του στους «κόκκινους», ο «Τσίμι» έφτασε στο πρώτο... landmark.

Θα έχει να το λέει πως όταν συμπλήρωσε την 50άρα, το έκανε σε... γιορτή μπροστά στο κοινό της Γιουνάιτεντ με επιβλητικό πέρασμα και με τον Μο Σαλάχ να... κόβει και να ράβει, φτιάχνοντας δυο γκολ και πετυχαίνοντας άλλο ένα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x