Αγγλία

Τρέχει για μεσοεπιθετικό η Γουλβς: Πάει για Αντρέ Αλμέιδα!

Η Γουλβς θέλει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και πιέζει για την απόκτηση του Αντρέ Αλμέιδα από τη Βαλένθια.

Τρέχει για να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών η Γουλβς! Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσιογράφος του «BBC», η ομάδα του Γκάρι Ο’Νιλ πιέζει για την απόκτηση του Αντρέ Αλμέιδα από τη Βαλένθια.

Πρόκειται για Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος στις «νυχτερίδες» αγωνίζεται κυρίως ως δεκάρι ή δεύτερο φορ. Μια θέση στην οποία προσφάτως έπαιξε ο Ντάνιελ Ποντένσε στον αγώνα με την Μπέρνλι για το Λιγκ Καπ και ενδεχομένως αυτή η κίνηση να προμηνύει εξελίξεις με τον 29χρονο. Σε αυτό, μάλιστα, μπορεί να υπάρξει σύνδεση και πως ο Αντρέ Αλμέιδα είναι ποδοσφαιριστής που ανήκει στον Ζόρζε Μέντες, τον πανίσχυρο Πορτογάλο ατζέντη που εκπροσωπεί και τον Ποντένσε.

Η πίεση λόγω χρόνου, αφού το μεταγραφικό παζάρι κλείνει σήμερα το βράδυ στην Αγγλία, είναι μεγάλη για τη Γουλβς, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα καταφέρει να πραγματοποιήσει την εν λόγω κίνηση.

Ο Αντρέ Αλμέιδα αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Γκιμαράες, ενώ την τελευταία διετία μετρά 59 εμφανίσεις με 4 γκολ και 6 ασίστ με τη φανέλα της Βαλένθια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x