Αγγλία

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει: Ο Τόμας Τούχελ θέλει στην εθνική Αγγλίας πρώην συνεργάτες του από την Τσέλσι!

Ο Τόμας Τούχελ επιθυμεί να δουλέψει και πάλι μαζί με δύο πρώην συνεργάτες του στην Τσέλσι, και συγκεκριμένα τον αναλυτή Τζέιμς Μέλμπουρν και τον προπονητή τερματοφυλάκων Ενρίκε Ιλάριο.

Ο Τόμας Τούχελ αποτελεί τον νέο προπονητή της εθνικής Αγγλίας, σε μία κίνηση που προκάλεσε πολύ μεγάλη συζήτηση στο Νησί, με αρκετούς να αναφέρουν πως ο άλλοτε πρωταθλητής Ευρώπης με την Τσέλσι δεν αποτελεί τη σωστή επιλογή.

Ο Γερμανός τεχνικός σχεδιάζει, πάντως, να φέρει δίπλα του πρώην συνεργάτες του στην Τσέλσι όταν συγκεντρώσει το νέο του επιτελείο στα «Τρία Λιοντάρια», με τον αναλυτή απόδοσης Τζέιμς Μέλμπουρν και τον προπονητή τερματοφυλάκων Ενρίκε Ιλάριο να είναι τα βασικά ονόματα που εξετάζονται έντονα.

Όταν ο Τούχελ παρουσιάστηκε ως νέος προπονητής της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ, είπε ότι σκόπευε να συνεργαστεί κυρίως με το υπάρχον προσωπικό της FA, στρατολογώντας μόνο έναν μικρό αριθμό ατόμων για να δουλέψουν μαζί με τον ίδιο και τον Άγγλο βοηθό του, Άντονι Μπάρι.

Παρόλα αυτά, ο 51χρονος Γερμανός θέλει να στρατολογήσει τον Μέλμπουρν, τον επικεφαλής ανάλυσης απόδοσης στην Τσέλσι και κάποιον με τον οποίο συνεργάστηκε όταν οδήγησε τον σύλλογο στην δόξα του Champions League το 2021. Ο Ιλάριο είναι επίσης μεταξύ των επιλογών του και έχει εξίσου μακρά ιστορία με την Τσέλσι.

Πέρασε οκτώ χρόνια εκεί ως παίκτης, κυρίως ως εφεδρικός τερματοφύλακας πριν φύγει το 2014. Επέστρεψε το 2016 και έγινε βοηθός προπονητή τερματοφυλάκων υπό τον Αντόνιο Κόντε προτού προωθηθεί από τον Μαουρίτσιο Σάρι στο ρόλο του πρώτου προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x