Αγγλία

«Οι παίκτες της Τσέλσι... κουτσομπόλευαν για το διαζύγιο του Τούχελ και τη νεότερη σύντροφό του»

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η προσωπική ζωή του Τόμας Τούχελ είχε... περίοπτη θέση στα θέματα συζήτησης ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι.

Η ήττα από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Τσέλσι, που προχώρησε στην απομάκρυνση του Τόμας Τούχελ από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο Γερμανός αποχώρησε μετά από κάτι περισσότερο από ενάμιση χρόνο από τους Λονδρέζους, με τους οποίους κατέκτησε το Champions League, το Ευρωπαϊκό Super Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων το 2021, με την αποζημίωσή του να φτάνει τα 17 εκατομμύρια ευρώ!

Την ίδια ώρα, βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες αναφορικά με την σχέση του 49χρονου προπονητή με τους παίκτες των «μπλε», τους οποίους φέρεται να απασχολούσε έντονα η προσωπική του ζωή!

Αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το διαζύγιο του Τούχελ με την πρώην γυναίκα του και η σχέση με 35χρονη Βραζιλιάνα αποτελούσαν θέμα συζήτησης στα... πηγαδάκια των ποδοσφαιριστών της Τσέλσι, που φέρονται να άλλαξαν γνώμη για τον Γερμανό λόγω της έντονης προσωπικής του ζωής...



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x