Αγγλία

Θύμισε Εμπαπέ: Κούρσα 70 μέτρων και άψογο τσίμπημα από παίκτη της Σάντερλαντ!

Ένα γκολ που αν δεν ήξερες ποιος είναι θα έλεγες ότι πρόκειται για τον Κιλιάν Εμπαπέ, πέτυχε ο Γουίλσον Ισιντόρ της Σάντερλαντ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει προσφέρει αρκετές στιγμές απόλαυσης στους φίλους του ποδοσφαίρου. Οι κούρσες του και οι ατομικές του ενέργειες είναι ορισμένες στιγμές εκπληκτικές, σε βαθμό που δείχνει ασταμάτητος.

Ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός που μπορεί να τα κάνει όλα αυτά. Τρανό παράδειγμα στο χθεσινό παιχνίδι της Σάντερλαντ, η οποία πέρασε από την έδρα της Χαλ (0-1).

Ο Γουίλσον Ισιντόρ πέτυχε ένα τρομερό γκολ, το οποίο έμοιαζε υπερβολικά με κάποια από αυτά που έχει σκοράρει ο Γάλλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισιντόρ λοιπόν έκανε μια φοβερή κούρσα 70 μέτρων για να τελειώσει με άψογο τσίμπημα τη φάση πάνω από τον αντίπαλο κίπερ και να σκοράρει. Με έναν… καψερό αντίπαλο, τον Ντράμε, να κάνει συγκινητική προσπάθεια για να τον κόψει αλλά να μην τα καταφέρνει.

Ακόμη καλύτερο, πάντως, το γεγονός πως ο συμπαίκτης του Γουίλσον Ισιντόρ, Ντάνιελ Νιλ, χρεώθηκε με ασίστ. Κάνοντας απλά μια πάσα λίγα μέτρα μετά την περιοχή της Σάντερλαντ και ο 24χρονος στράικερ έκανε στη συνέχεια τα υπόλοιπα, φτάνοντας ως το αντίπαλο κουτί για να τελειώσει ιδανικά τη φάση…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x