Αγγλία

Τεν Χαγκ για Πελίστρι: «Πολύ ταλαντούχος με υψηλές δυνατότητες - Ευκαιρία γι' αυτόν ο Παναθηναϊκός»

O Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Φακούντο Πελίστρι, αναφέροντας πως ο Παναθηναϊκός είναι γι' αυτόν ένα καλό βήμα ώστε να πάρει τις ευκαιρίες που χρειάζεται.

Τη μεταγραφή-βόμβα του Φακούντο Πελίστρι ανακοίνωσε χθες (21/08) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έντυσε στα πράσινα τον 22χρονο διεθνή εξτρέμ.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ, προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο και τις ικανότητες του Ουρουγουανού, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός θα είναι γι' αυτόν ιδανικό βήμα, ώστε να πάρει τις ευκαιρίες που δύσκολα θα έβρισκε στο Νησί.

«Είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, είχε πολύ μεγάλη πρόοδο πέρυσι, αλλά έχουμε πολύ μεγάλο ανταγωνισμό στη θέση του. Κοιτάμε τι χρειαζόμαστε ως ομάδα, αλλά κάθε παίκτης χρειάζεται μια προοπτική και αυτή τη στιγμή είχαμε πολλούς παίκτες σε αυτές τις θέσεις.

Δεν μπορούσαμε να του δώσουμε τη σωστή προοπτική, αλλά έχει υψηλές δυνατότητες και χρειάζεται παιχνίδια για να βελτιωθεί και να προχωρήσει. Θα πάρει την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό»
, είπε αναλυτικά ο Ολλανδός τεχνικός για τον νέο παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x