Αγγλία

Προπονητής Γουλβς: «Ο Ποντένσε ήταν στην πόρτα της εξόδου, θέλω να δουλέψω σκληρά μαζί του»

Ο προπονητής της Γουλβς, Γκάρι Ο' Νιλ, ρωτήθηκε για το μέλλον του Ποντένσε, τονίζοντας πως στόχος του είναι να δουλέψει μαζί του, όπως και με άλλους παίκτες, που ήταν κοντά στην πόρτα της εξόδου!

Με ήττα ξεκίνησε της φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της στην Premier League η Γουλβς, η οποία ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς», στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε, όχι μόνο βρέθηκε στην αποστολή των «λύκων», αλλά πέρασε και ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 75ο λεπτό, καταγράφοντας τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τον βρετανικό σύλλογο μετά από αρκετό καιρό.

Και ενώ ο Ολυμπιακός πιέζει τη Γουλβς -με σύμμαχο τον παίκτη φυσικά- για τη μεταγραφή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, ο προπονητής της ομάδας, Γκάρι Ο' Νιλ, απάντησε σε ερώτηση για το μέλλον του Ποντένσε, τονίζοντας πως ενώ βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου, σκοπεύει να δουλέψει σκληρά μαζί του.

«Όταν έφτασα, είχαμε τόσους πολλούς παίκτες δυσαρεστημένους. Ο Ντάνιελ ήταν στην πόρτα της εξόδου. Επέστρεψαν και τους συμπεριφερόμαστε με σεβασμό. Τους προσκαλούμε πίσω και ο Ντάνιελ, ο Γκέδες και ο Τσικίνιο το έκαναν αυτό. Θέλω να δουλέψω σκληρά μαζί τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x