Αγγλία

Ποστέκογλου: «Μόνο οι μικρές ομάδες διαλέγουν παιχνίδια, θέλω περισσότερα από μια νίκη σε ένα ντέρμπι»

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε ενόψει του λονδρέζικου ντέρμπι της Τότεναμ με την Άρσεναλ, ο προπονητής της πρώτης, Άγγελος Ποστέκογλου.

Τότεναμ και Άρσεναλ κοντράρονται το απόγευμα της Κυριακής (14/9, 16:00) στο μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι για την 4η αγωνιστική της φετινής Premier League, με τον προπονητή της πρώτης, Άγγελος Ποστέκογλου, να κάνει δηλώσεις ενόψει του μεγάλου ματς.

Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός τόνισε ότι άπαντες στην ομάδα του γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία του συγκεκριμένου ντέρμπι, όμως ξεκαθάρισε ότι οι μεγάλες ομάδες δεν διαλέγουν παιχνίδια, ψάχνοντας τη νίκη κάθε φορά που πατούν στον αγωνιστικό χώρο.

«Οι ομάδες που κατακτούν τρόπαια θέλουν να νικούν συνέχεια, δεν διαλέγουν παιχνίδια. Αυτό το κάνουν μόνο οι μικρές ομάδες, οι οποίες δεν έχουν ελπίδα να φτάσουν στην κορυφή κάποιας διοργάνωσης και ελπίζουν να κάνουν μόνο κάποιες μεγάλες νίκες κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Αυτό συνέβαινε και στην εθνική Αυστραλίας στην οποία ήμουν προπονητής. Ο στόχος ήταν να κάνουμε μερικές μεγάλες νίκες, αφού ξέραμε ότι δεν μπορούμε να κατακτήσουμε το παγκόσμιο κύπελλο. Οι νικητές θέλουν να νικάνε σε κάθε παιχνίδι και αυτή είναι η νοοτροπία μου», δήλωσε αρχικά, προσθέτοντας ότι θέλει περισσότερα από μια απλή νίκη σε ένα ντέρμπι.

«Άπαντες στην ομάδα καταλαβαίνουμε τη σημασία που έχει το ντέρμπι με την Άρσεναλ, αλλά εγώ θέλω να νικάω σε κάθε ματς που δίνουμε, μόνο έτσι μπορούμε να είμαστε πραγματικά επιτυχημένοι. Με μια νίκη σε ντέρμπι όλοι ενθουσιάζονται και νιώθουν τέλεια, αλλά εγώ θέλω περισσότερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x