Αγγλία

Αιχμές από πρώην πρόεδρο της FA: «Η FIFA άργησε, κοντά στον Πούτιν ο Ινφαντίνο»

Καθυστέρησε να επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, αφού σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπερνστάιν διατηρεί στενή σχέση με τον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Για καθυστερημένη αντίδραση στο να επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία και τις ρωσικές ομάδες, κατηγόρησε τη FIFA και τον Τζιάνι Ινφαντίνο o πρώην πρόεδρος της FA (αγγλικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας), Ντέιβιντ Μπερνστάιν.

«Η σχέση του με τη Ρωσία είναι πολύ στενή, όπως μπορείτε να δείτε. Η σχέση είναι απλά πολύ στενή», τόνισε για τον πρόεδρος FIFA, μιλώντας στο BBC Breakfast.

«Νομίζω ότι η αντίδρασή της έχει κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στη FIFA ειδικότερα, και δεν έχει προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο γενικά. Η FIFA φαίνεται ότι συνεχίζει να είναι μια αντιδραστική οργάνωση. Επιτρέψτε μου να πω, ότι δεν είναι ο μόνος αθλητικός οργανισμός στον κόσμο που το κάνει αυτό. Η ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή) ήταν πολύ αργή στις αντιδράσεις της με ορισμένες χώρες και σίγουρα με τη Ρωσία. Δεν ξέρω αν θα χρησιμοποιούσα τον όρο ότι ‘επιτελεί το σκοπό της’ ή όχι, αλλά σίγουρα δεν είναι εκεί που θα έπρεπε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x