Αγγλία

Παίρνει αριστεροπόδαρο στόπερ η Νότιγχαμ, κλείνει και Γουόρντ-Πράους!

Η Νότιγχαμ αποκτά τον Μοράτο από την Μπενφίκα αλλά και τον Γουόρντ-Πράους από τη Γουέστ Χαμ.

Διπλή ενίσχυση στο φινάλε των μεταγραφών για τη Νότιγχαμ Φόρεστ! Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη προχωρά για έναν αριστεροπόδαρο στόπερ, αλλά και έναν μεσοεπιθετικό με σκοπό να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ποιότητα του ρόστερ.

Αρχικά, η Φόρεστ κλείνει τον Μοράτο από την Μπενφίκα. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος στόπερ αποχωρεί μετά από μια πενταετία στους Πορτογάλους, ενώ τα τρία τελευταία χρόνια έπαιζε στην πρώτη ομάδα. Πλέον, με ένα ποσό που κυμαίνεται ανάμεσα στα 15 με 20 εκατ. ευρώ η Νότιγχαμ τον κάνει δικό της, ενώ είναι ο δεύτερος αριστεροπόδαρος στόπερ που αποκτά στο μεταγραφικό παζάρι μετά τον Ντάβιντ Κάρμο, ο οποίος ήρθε δανεικός στον Ολυμπιακό.



Παράλληλα, η Νότιγχαμ συμφώνησε και με τη Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Τζέιμς Γουόρντ-Πράους. Ο 29χρονος κεντρικός χαφ που μπορεί να παίξει και ως δεκάρι, τα βρήκε με τη Φόρεστ και μετακομίζει σε αυτή.

Η μεταγραφή θα γίνει με τη μορφή δανεισμού και τοποθέτηση ρήτρας, ενώ δεδομένα ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο βάζει άλλον έναν τρομερά ποιοτικό χαφ στη «μηχανή» του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x