Αγγλία

Ο Τρίπιερ θέλει να αποχωρήσει από τη Νιούκαστλ - Πρώτο φαβορί για την απόκτησή του η Έβερτον

Αποφασισμένος να φύγει από τη Νιούκαστλ πριν την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου φέρεται πως είναι ο Κίεραν Τρίπιερ, με την Έβερτον να «καραδοκεί» για την απόκτησή του.

Την απόφαση να αποχωρήσει από τη Νιούκαστλ και το «St James’ Park» πριν την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, φαίνεται πως έχει πάρει ο Κίεραν Τρίπιερ.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο 33χρονος αμυντικός θέλει να φύγει από τις «καρακάξες», με τις οποίες και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026, καθώς, ο χρόνος του έχει μειωθεί σημαντικά, με τον κατά 12 χρόνια νεότερό του, Τίνο Λιβραμέντο, να είναι εκείνος που έχει πάρει φανέλα βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας.

Με δεδομένο πως βαδίζει αισίως στα 34 του χρόνια, ο Τρίπιερ επιθυμεί να πάει σε μια ομάδα όπου θα αγωνίζεται ως βασικός. Μια τέτοια λύση και προοπτική μπορεί να του την προσφέρει η Έβερτον, η οποία και βρίσκεται σε επαφές με τη Νιούκαστλ για τον δανεισμό του πολύπειρου μπακ.

Από τον Γενάρη του 2022, όταν και μετακόμισε από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Νιούκαστλ, ο Τρίπιερ μετράει 92 συμμετοχές με 4 γκολ και 21 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x