Αγγλία

Μουρίνιο: «Σκοτώσαμε την Άρσεναλ…»

Στη δυναμική εκκίνηση που… σκότωσε την Άρσεναλ από νωρίς στάθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το επιβλητικό 6-0 της Τσέλσι κόντρα στους «κανονιέρηδες».

Σήμερα ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι σίγουρα ένας απ' τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους! Και δικαιολογημένα μετά το 6-0 της Τσέλσι κόντρα στην Άρσεναλ!

Ο Πορτογάλος τόνισε πως το... ντέρμπι τέλειωσε μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν η ομάδα του προηγήθηκε με δύο γκολ κι απλώς η συνέχεια ήταν ανάλογη...

«Το παιχνίδι τέλειωσε μετά το 2-0, μέσα στα πρώτα 7 λεπτά. Ήμασταν πολύ δυνατοί, μπήκαμε στον αγώνα για να… σκοτώσουμε την αντίπαλό μας. Μετά ήρθε το πέναλτι και η αποβολή και έγιναν ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα. Απ’ τον πάγκο δεν μπορούσα να δω ποιος παίκτης έκανε το χέρι. Ήταν σίγουρα πέναλτι και αποβολή, αλλά εν τέλει αποβλήθηκε ο λάθος παίκτης. Ακόμα και ο επόπτης δεν μπορούσε να δει καλά την φάση και να πάρει τη σωστή απόφαση. Το σημαντικό όμως είναι πως ήταν πέναλτι και κόκκινη», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είχαμε το μομέντουμ με συνεχόμενες νίκες που δυστυχώς και χωρίς λόγο σταμάτησε την περασμένη αγωνιστική με την Άστον Βίλα. Τώρα πια προσπαθούμε να ξαναβρούμε το ρυθμό μας. Η νίκη με τη Γαλατάσαραϊ ήταν σημαντική. Για την Άρσεναλ το σημερινό ήταν το πιο σημαντικό μας στη σεζόν. Για εμάς ήταν απλώς σημαντικό…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x