Αγγλία

Μουρίνιο: «Δεν φταίει ο Σερ Άλεξ»

Καμία ευθύνη για την φετινή εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φέρει ο Σερ Άλεξ Φέρκιουσον, όπως δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Τη δική του απάντηση σε όσους θεωρούν ότι η μέτρια εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οφείλεται σε έναν βαθμό και στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος δεν είναι σύμφωνος με τη συγκεκριμένη άποψη.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι υποστήριξε πως κάτι τέτοιο δεν συμπίπτει με την πραγματικότητα και ότι καλό θα ήταν να αφήσουν στην ησυχία του τον Σκοτσέζο πρώην προπονητή.

«Πολλοί άνθρωποι μιλάνε για τον Σερ Άλεξ. Εκείνος έκανε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό που είναι», τόνισε αρχικά ο 51χρονος προπονητής των Λονδρέζων και συνέχισε:

«Αποφάσισε να αποσυρθεί. Όταν κάποιος αποφασίζει να αποσυρθεί, ειδικά ένας άνθρωπος σαν και εκείνον, αξίζει να αποσυρθεί. Αξίζει να απολαύσει την ζωή του».

Ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης πρόσθεσε: «Και τώρα είναι υπεύθυνος για ποιό πράγμα; Το ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάνει ένα ματς είναι δική του ευθύνη; Το ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τα πάει καλά στην Premier League είναι δικό του πρόβλημα;» και συμπλήρωσε:

«Το ότι ο Ρούνεϊ χάνει ένα γκολ, είναι δικό του λάθος; Ή όταν κάνει κάποιο λάθος ο Ντε Χεά είναι αυτός υπεύθυνος;».

Ο Μουρίνιο κατέληξε, λέγοντας: «Μπορεί να κατηγορηθεί για ένα μόνο πράγμα. Για το ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε η ομάδα που είναι. Αποσύρθηκε. Αφήστε τον να αποσυρθεί με ειρήνη».

Επιμέλεια: Δήμητρα Σταθάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x