Αγγλία

Ξέσπασμα Μοπέι κατά οπαδών της Έβερτον: «Φανταστείτε να δέχεστε τέτοια κακοποίηση στη δουλειά σας»

Ο Νιλ Μοπέι ξέσπασε κατά των οπαδών της Έβερτον, οι οποίοι προπηλάκισαν τους ποδοσφαιριστές σε σταθμό του τρένου για το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας στην Premier League.

Η Έβερτον έχει ξεκινήσει με πολύ κακούς οιωνούς τη σεζόν, καθώς γνώρισε δύο βαριές ήττες στους πρώτους αγώνες της Premier League, με σκορ 3-0 από την Μπράιτον και 4-0 από την Τότεναμ.

Η κατάσταση αυτή, σε συνδυασμό με την πολύ κακή πορεία της ομάδας στις περασμένες αγωνιστικές περιόδους, έχει εξαγριώσει τους οπαδούς των «ζαχαρωτών», οι οποίοι ωστόσο αντέδρασαν με έναν απαράδεκτο τρόπο.

Συγκεκριμένα, εκατοντάδες φίλοι της Έβερτον συγκεντρώθηκαν σε σταθμό τρένου από τον οποίο θα αναχωρούσε η ομάδα, και προπηλάκισαν τους παίκτες με ύβρεις την ώρα που επιβιβάζονταν.

Αυτό το συμβάν έφερε σφοδρή αντίδραση του Νιλ Μοπέι, επιθετικού της ομάδας, ο οποίος ξέσπασε λέγοντας: «Φανταστείτε μια άλλη δουλειά όπου είναι κανονικό να δεχόμαστε τέτοια κακοποίηση. Να τριγυρνάτε σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό για να ουρλιάζετε σε ανθρώπους που κάνουν το καλύτερο δυνατό».

Δείτε βίντεο από το συμβάν στον σταθμό του τρένου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x