Αγγλία

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Εύκολα στον επόμενο γύρο Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι-Γλίτωσε το κάζο στα πέναλτι η Λέστερ

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 2-1 τη Γουότφορντ, ο Ενκουνκού πέτυχε χατ-τρικ, όντας ο πρωταγωνιστής στην πρόκριση της Τσέλσι κόντρα στην Μπάροου με σκορ 5-0 και ο Ντάνι Γουόρντ της Λέστερ έπιασε 3 πέναλτι!

Έπειτα από δυο αγώνες που έμεινε χωρίς νίκη, απέναντι σε Ίντερ και Άρσεναλ αντίστοιχα, η Μάντσεστερ Σίτι επανήλθε στις… εργοστασιακές ρυθμίσεις και χωρίς να δυσκολευτεί νίκησε 2-1 εντός έδρας τη Γουότφροντ.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό ο Ντοκού, ενώ στο 38’ σκόραρε με τη φανέλα των «πολιτών» το παρθενικό του γκολ ο Ματέους Νούνιες, έπειτα από 1 χρόνο παρουσίας στον σύλλογο.



Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντίολα έριξε στη συνέχεια ρυθμούς, το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Ινς στο 86', ενώ παράλληλα πολλοί παίκτες ξεκουράστηκαν ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού με τη Νιουκαστλ (28/9. 14:30), μεταξύ των οποίων και ο Χάλαντ.



Την ίδια στιγμή η Τσέλσι επικρατούσε 5-0 της Μπάροου στο «Στάμφορν Μπριτζ» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ενκουκού, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (8’, 15’, 75’). Το αυτογκόλ του Φάρμαν στο 28’ και τέρμα του Νέτο στο 48’ τα άλλα δύο γκολ των «μπλε».

Στα άλλα ματς της βραδιάς, η Λέστερ Σίτι τα χρειάστηκε απένατι στη Γουόλσολ, ομάδα της 4ης κατηγορίας της Αγγλίας. Η Λέστερ πήρε τελικώς την πρόκριση στα πέναλτι, με τον Ντάνι Γουόρντ να πιάνει 3 πέναλτι!

Από την άλλη, η Άστον Βίλα είχε πιο έυκολο έργο, επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας της Γουίκομπ με γκολ του Μπουεντία στο 55’ και του Ντουράν στο 85'. Οι γηπεδούχοι μείωσαν απλά με τον Κονέ στο 90'+5'.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Γουόλσολ - Λέστερ Σίτι 0-0, 0-3 πέναλτι
Τσέλσι - Μπάροου 5-0
(8', 15', 75' Ενκουνκού, 28' αυτογκόλ Φάρμαν, 48' Νέτο)
Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ 2-1
(5' Ντοκού, Νούνιες 38'- 86' Ινς)
Γουίκομπ - Άστον Βίλα 1-2
(90'+5' Κονέ - 55' Μπουεντία, 85' Ντουράν)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x