Αγγλία

Τα βρήκε με Κιέζα η Λίβερπουλ, μένει η συμφωνία με τη Γιουβέντους!

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μετέφερε την πληροφορία πως η Λίβερπουλ τα βρήκε με τον Φεντερίκο Κιέζα, και μιλάει πλέον με τη Γιουβέντους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής!

Έτοιμη να ολοκληρώσει την πρώτη της μεταγραφή για τη φετινή σεζόν είναι η Λίβερπουλ!

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «reds» έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τον Φεντερίκο Κιέζα σχετικά με τους προσωπικούς όρους, με το deal να αφορά τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας! Το μόνο που απομένει, πλέον, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, είναι να τα βρει η Λίβερπουλ και με τη Γιουβέντους για το κόστος της μεταγραφής και να κάνει δικό της τον Ιταλό εξτρέμ.

Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και μέρες ήταν γνωστή η επιθυμία του Κιέζα να αγωνιστεί στο «Άνφιλντ», κάτι το οποίο είχε μεταφέρει και ο ίδιος ο Ρομάνο. «Έχει ξεκαθαρίσει προς τη Λίβερπουλ πως είναι απόλυτα διαθέσιμος, είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική να παίξει στην Αγγλία και δεν θεωρεί πως οι κουβέντες για το συμβόλαιο θα παρουσιάσουν πρόβλημα», είχε αναφέρει συγκεκριμένα ο ειδήμων στις μεταγραφές.

Την περασμένη σεζόν ο Κιέζα αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια με τους μπιανκοκέρι, σημειώνοντας 10 γκολ, ενώ μοίρασε και 3 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x