Αγγλία

«Η Λίβερπουλ σκέφτεται να στείλει τον Κιέζα πίσω στην Ιταλία με τη μορφή δανεισμού»

Ο Φεντερίκο Κιέζα δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στη Λίβερπουλ, με ιταλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι οι Reds εξετάζουν το ενδεχόμενο δανεισμού του σε ομάδα της Serie A.

Κάθε άλλο παρά εύκολα κυλούν οι πρώτοι μήνες του Φεντερίκο Κιέζα στη Λίβερπουλ.

Οι «Reds» απέκτησαν τον Ιταλό εξτρέμ τον περασμένο Αύγουστο από τη Γιουβέντους έναντι 12 εκατ. ευρώ, όμως εκείνος δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει αισθητή την παρουσία του, αφού παραμένει αρκετά... πίσω όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση και έχει αγωνιστεί σε τρία μόλις παιχνίδια.

«Στην Premier League υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός από ό,τι στη Serie A . Ο Φεντερίκο αγωνίζεται για να φτάσει στο δικό μας επίπεδο. Σίγουρα είναι μεγάλη απογοήτευση για εμάς το να τον βλέπουμε να συμμετέχει τόσο λίγο στις προπονήσεις. Τον καταλαβαίνω ειλικρινά, αλλά με ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο σε ισχύ, όπως είναι το δικό του, συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι θα συνεισφέρει σημαντικά όταν θα είναι πλήρως υγιής σε λίγο καιρό», δήλωσε για τον Κιέζα ο προπονητής της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ.

Δεδομένα δύσκολη η κατάσταση για τον 27χρονο, με ιταλικά Μέσα να αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ να επιδιώξει δανεισμό του στη Serie A στη μεταγραφική περίοδο του ερχόμενου Ιανουαρίου, με Ρόμα, Ίντερ και Μίλαν να ενδιαφέρονται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x