Αγγλία

Κρατήστε τον γκαντέμη φυλακή!

Η μέρα της αποφυλάκισης οπαδού της Νιούκαστλ που έδωσε μπουνιά σε… άλογο, συνδυάστηκε με μια σειρά συμπτώσεων που σίγουρα θα έκαναν και τον πιο ψύχραιμο οπαδό να φωνάξει «Βάλτε μέσα τον γκαντέμη».

Κάτι παραπάνω από τρεις μήνες έχουν περάσει από τη φυλάκιση του οπαδού της Νιούκαστλ, Μπάρι Ρότζερσον για… μπουνιά σε άλογο της βρετανικής αστυνομίας μετά την ήττα της ομάδας του απ’ την Σάντερλαντ τον περασμένο Απρίλη.

Ο οπαδός που ξέσπασε στο άλογο σε συμπλοκές 100 περίπου οπαδών με την αστυνομία, καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση, όμως αποφυλακίστηκε μετά από… δώδεκα εβδομάδες κράτησης.



Το ότι «γλίτωσε» 9 μήνες κράτησης, παρά τους αυστηρούς βρετανικούς νόμους για βίαια περιστατικά στα γήπεδα δεν είναι το μόνο… παράδοξο της υπόθεσης, αφού ακολούθησε μια σειρά από παράδοξες συμπτώσεις.

Η μέρα της αποφυλάκισης του Ρότζερσον συνέπεσε με το εντός έδρας ντέρμπι της ομάδας του και πάλι με την Σάντερλαντ. Χωρίς μάλιστα να φέρει… γούρι στη Νιούκαστλ, η οποία ηττήθηκε με το ίδιο σκορ (3-0), όπως το περσινό ματς, πριν την φυλάκισή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x