Αγγλία

Τέλος ο Λοπετέγκι από τη Γουλβς

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τη Γουλβς ο Λοπετέγκι.

Οριστικά παρελθόν αποτελεί ο Λοπετέγκι για τη Γουλβς.

Οι «λύκοι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών έπειτα από εννέα μήνες κοινής πορείας. Όπως είχε αποκαλύψει το «SkySports», πρόκειται για επιθυμία του Ισπανού προπονητή, ο οποίος είχε δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο.

Ο 56χρονος τεχνικός εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση της διοίκησης να μην βοηθήσει οικονομικά έτσι ώστε να ενισχυθεί η ομάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μάλιστα είχε στο μυαλό του παραίτηση εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Μάλιστα, η Γουλβς αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα με το Financial Fair Play και είναι αναγκασμένη να μειώσει άμεσα τα έξοδά της και να αποχωριστεί σημαντικότατους ποδοσφαιριστές της όπως οι Ρούμπεν Νέβες, Ραούλ Χιμένες, Ζοάο Μουτίνιο, Ανταμά Τραορέ, Νέιθαν Κόλινς και Κόνορ Κόαντι.

Στο παρελθόν, ο Λοπετέγκι έχει προπονήσει Πόρτο, εθνική Ισπανίας, Σεβίλλη και (για 14 μόνο παιχνίδια) Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Γουλβς ξεκινάει τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις την ερχόμενη Δευτέρα (14/8) στο «Ολντ Τράφορντ», κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x