Αγγλία

Για αυτό είναι «Special One»! (vid)

Εκτός από «εκλεκτός» ο όρος «Special One» που έχει δοθεί στον Ζοσέ Μουρίνιο μεταφράζεται και ως «ξεχωριστός» και με την κίνηση που έκανε ο Πορτογάλος σίγουρα μπορεί να έχει και αυτή την έννοια.

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο Ζοσέ Μουρίνιο εν όψει του αυριανού ντέρμπι της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός των «μπλε» είχε καθίσει αναπαυτικά στην καρέκλα του και περίμενε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το συγκεκριμένο ματς.

Ωστόσο, πριν ξεκινήσουν οι ερωτήσεις ο 51χρονος τεχνικός διαπίστωσε πως στην αίθουσα ήταν ο ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού «ITV», Ραγκς Μάρτελ, ο οποίος απουσίαζε αρκετό καιρό, λόγω χειρουργικής επέμβασης που είχε επιβληθεί κατά του καρκίνου.

Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον Μουρίνιο, ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του και πήγε να χαιρετήσει τον Βρετανό συνάδελφο. «Ολα καλά;», ήταν η ερώτηση του Πορτογάλου και ο Μάρτελ απάντησε: «Όλα καλά» και του είπε: «χαίρομαι που σε ξαναβλέπω».

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο



Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x