Αγγλία

Ακραίο σενάριο για Φενέρμπαχτσε και αγορά... 70 εκατ. ευρώ του Νούνιες από τη Λίβερπουλ!

Σύμφωνα με πορτογαλικά και τουρκικά δημοσιεύματα, η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Ντάρβιν Νούνιες της Λίβερπουλ, με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να είναι αποφασισμένη να πληρώσει ακόμα και 70 εκαρ. ευρώ!

Η έλευση του Ζοσέ Μουρίνιο στη Φενέρμπαχτσε, φαίνεται πως έχει ανοίξει την «όρεξη» στη διοίκηση του συλλόγου, η οποία και θέλει φέτος το καλοκαίρι να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα της, ικανοποιώντας όλα τα «θέλω» του Πορτογάλου τεχνικού.

Σύμφωνα με πορτογαλικά και τουρκικά δημοσιεύματα, ο «Special One» έχει σε περίπτωση θέση της μεταγραφικής του λίστας τον Ντάρβιν Νούνιες της Λίβερπουλ! Μάλιστα, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, ο Ουρουγουανός φορ αποτελεί τον διακαή πόθο του Μουρίνιο για την γραμμή κρούσης των «καναρινιών»!


Και ενώ έχουν αρχίσει οι προσπάθειες της Φενέρ για διαπραγματεύσεις με τους «reds», στο τραπέζι έχει πέσει και το ενδεχόμενο δανεισμού του 25χρονου επιθετικού.

Παρ' όλα αυτά, κυκλοφορεί και ένα... ακραίο σενάριο, στο οποίο η διοικούντες του τουρκικού συλλόγου είναι αποφασισμένη να τραβήξουν την «σκανδάλη», προσφέροντας στον βρετανικό σύλλογο μέχρι και 70 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του πρώην άσου της Μπενφίκα!

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Νούνιες αγωνίστηκε σε 54 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 18 γκολ και 13 ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του με την ομάδα του Άνφιλντ λήγει το καλοκαίρι του 2028.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x