Αγγλία

Έμερι: Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από μας - Επικεντρώθηκα πρώτα στο να βγούμε Champions League και μετά στο Conference

Ο Ουνάι Έμερι αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της Άστον Βίλα από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Conference League και τη μάχη της ομάδας του για να βγει στο Champions League.

Πριν σηκώσει το τρόπαιο στην OPAP Arena, ο Ολυμπιακός είχε αποκλείσει την Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι στα ημιτελικά του Conference League.

Ο Βάσκος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην El Diario Vasco και αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τον ελληνικό σύλλογο, παραδεχόμενος πως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι από την ομάδα του και τονίζοντας παράλληλα πως μεταξύ της εξόδου στο Champions League και της πορείας στον τελικό του Conference, είχε θέσει ως προτερειότητα το πρώτο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήθελα να παίξω σε έναν τελικό, να νικήσω σε έναν τελικό, αλλά αποδέχτηκα ότι ο Ολυμπιακός ηταν καλύτερος από εμάς. Ήμασταν... βυθισμένοι στη μάχη για την έξοδο στο Champions League, ανταγωνιζόμενοι με την Τότεναμ.

Ήμασταν δυναμικοί, παρότι είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Επικέντρωσα περισσότερο τη δύναμη και την ενέργειά μου στο να προσπαθήσουμε πρώτα να βγούμε στο Champions League και δευτερευόντως να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον τελικό».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x