Έστω και με 10 χρόνια καθυστέρηση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να αποκτήσει τον Ραφαέλ Βαράν, τουλάχιστον όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο σάιτ των «κόκκινων διαβόλων», το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Άγγλων ρωτήθηκε για το παρασκήνιο της μεταγραφής του και προχώρησε στη συγκεκριμένη αποκάλυψη.
«Υπήρχαν πολλές φήμες για μένα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πολλά χρόνια. Υπήρχαν ακόμα φήμες από το 2011. Τότε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πράγματι είχε έρθει στο σπίτι της μητέρας μου. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή και είναι η ευκαιρία να αγωνιστώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Premier League», ανέφερε ο 28χρονος σέντερ μπακ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.