Αγγλία

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά... 40 προτάσεις απέρριψε το καλοκαίρι η Άστον Βίλα για τον Ντουράν!

Η Άστον Βίλα απέρριψε συνολικά 40 προσφορές που έφτασαν φέτος το καλοκαίρι στα γραφεία της για την παραχώρηση του Τζον Ντουράν!

Ο λόγος και οι εισηγήσεις του Ουνάι Έμερι στην Άστον Βίλα αποτελούν... Ευαγγέλιο για τον βρετανικό σύλλογο!

Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την απίστευτη είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Τρίτης (10/09), σύμφωνα με την οποία οι «χωριάτες» απέρριψαν συνολικά 40 προτάσεις για την πώληση του Τζον Ντουράν!

Όπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά η «Mirror», μετά την απόφαση του Ισπανού κόουτς να διατηρήσει στο ρόστερ της νέας σεζόν τον 20χρονο Κολομβιανό επιθετικό, η διοίκηση της ομάδας του Μπέρμπιγχαμ, απάντησε αρνητικά σε όλες τις προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία της, παρά τα ποσά που δινόντουσαν!

Μάλιστα, πολλές από τις 40 προσφορές για τον νεαρό άσο προήλθαν από την Premier League, με την Τσέλσι και τη Γουέστ Χαμ να είναι δύο από τις ομάδες που πίεσαν περισσότερο για την απόκτησή του!

Μια κίνηση που - προς ώρας - αποδεικνύεται σωστή για την Άστον Βίλα, καθώς ο Ντουράν έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν, μετρώντας δύο γκολ σε τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα, σε μόλις 82 λεπτά συμμετοχής!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x