Αγγλία

«Καταρχήν συμφωνία Αμορίμ-Γιουνάιτεντ και απομένουν οι επαφές των ομάδων»!

Ο Ρούμπεν Αμορίμ φέρεται να είπε αμέσως το «ναι» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και απλά περιμένει να καταβληθεί το ποσό της ρήτρας του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Η Manchester Evening News προχωρά ακόμα περισσότερο το θέμα της προσπάθειας, που φέρεται να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ρούμπεν Αμορίμ!

Όπως τονίζεται στο αγγλικό Μέσο, ο 39χρονος προπονητής έχει ήδη πει το «ναι» στους «κόκκινους διαβόλους» ώστε να αντικαταστήσει τον Έρικ Τεν Χαγκ, μετά την απόλυση του Ολλανδού, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η ρήτρα αποδέσμευσής του από το συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι τέτοια, για την αποπληρωμή της οποίας η Γιουνάιτεντ παρουσιάζεται απόλυτα θετική και κάπως έτσι η υπόθεση δείχνει πως θα έχει άμεσες εξελίξεις!



Νωρίτερα, η έγκυρη ιστοσελίδα Athletic, επικαλούμενη πηγές από την Πορτογαλία, έγραψε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δουλεύει ήδη αρκετά έντονα την περίπτωση του Ρούμπεν Αμορίμ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο 39χρονος προπονητής στο πρόσφατο παρελθόν είχε προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον από τη Λίβερπουλ, είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο για να συζητήσει με τη Γουέστ Χαμ και τώρα από… Μάντσεστερ μεριά υπάρχει θέληση για συνεργασία.

Όπως τονίζεται σε αυτό το ρεπορτάζ, στη Γιουνάιτεντ γνωρίζουν και τη ρήτρα του με τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ, που ορίζονται ως απαραίτητο ποσό από το πορτογαλικό κλαμπ, ώστε να αποδεσμευθεί ο κόουτς και να μπορέσει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Υπενθυμίζεται πως ο Έρικ Τεν Χαγκ έπειτα από 2,5 χρόνια θητείας απολύθηκε το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου, με το τελευταίο του παιχνίδι να είναι η ήττα (2-1) από τη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x