Αγγλία

Ο Τέιλορ στο Μπόρνμουθ – Τσέλσι πήρε το ρεκόρ καρτών της Premier League από τον Κλάτενμπεργκ!

Οι κάρτες έπεσαν… βροχή στο Μπόρνμουθ – Τσέλσι και ο Άντονι Τέιλορ έγραψε το όνομα του στα βιβλία ιστορίας της Premier League.

Η Μπόρνμουθ φιλοξένησε την Τσέλσι, για την 4η αγωνιστική της Premier League, με τους «μπλε» να παίρνουν μία αγχωτική νίκη με 1-0 (14/09), χάρη στο χρυσό τέρμα του Κρίστοφερ Ενκουνκού, στο 86’ λίγα λεπτά μετά από την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μάλιστα και πέναλτι στο 38ο λεπτό, με τον Εβανίλσον να μην καταφέρνει να σκοράρει για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα.

Σε ένα τόσο ενδιαφέρον παιχνίδι, ο πρωταγωνιστής του δεν ήταν κάποιος ποδοσφαιριστής, αλλά αντιθέτως ο διαιτητής. Ο Άντονι Τέιλορ ήταν η σφυρίχτρα της αναμέτρησης και στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπέδειξε όχι πέντε, ούτε 10, αλλά συνολικά 14 κίτρινες κάρτες.

Το εξωφρενικό αυτό νούμερο τοποθετεί το παιχνίδι αυτό στην κορυφή της λίστας με τα ματς με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες που έχουν καταγραφεί στην Premier League.

Μάλιστα ο Τέιλορ έδειξε την κίτρινη κάρτα και στους Μαρέσκα – Ιραόλα, τους προπονητές των δύο ομάδων, οι οποίες δεν προσμετρούνται στον συνολικό αριθμό.

Στην δεύτερη θέση έμεινε το Τσέλσι – Τότεναμ του 2016 (2-2, 02/05), τότε που ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ είχε βγάλει από το τσεπάκι του την κίτρινα κάρτα 12 φορές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x