Αγγλία

Η 17άδα ελεύθερων παικτών της Premier League που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τις ελληνικές ομάδες

Στο τέλος του Ιουνίου 17 παίκτες της Premier League δεδομένα θα μείνουν χωρίς ομάδα και θεωρητικά θα μπορούσαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα.

Το Euro έρχεται, όμως οι σύλλογοι «τρέχουν» τον προγραμματισμό τους ενόψει της νέας σεζόν.

Πέρα από τη μεταγραφή της δεκαετίας του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, που ήταν κλεισμένη από καιρό, δεν υπάρχει έντονη κινητικότητα στο… παζάρι.

Βέβαια ορισμένοι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν ήδη ότι η νέα αγωνιστική θα τους βρει σε διαφορετική ομάδα. Στην Premier League, υπάρχουν 17 ονόματα των οποίων το συμβόλαιο λήγει στις 30 Ιουνίου και μπορούν να διαπραγματευτούν με σύλλογο της επιθυμίας τους.

Γιατί όχι και με έναν από την Ελλάδα;

Ράφαελ Βαράν, Τιάγκο Αλκάνταρα και Άντονι Μαρσιάλ είναι αυτοί που ξεχωρίζουν στη σχετική λίστα και θα προκαλούσαν πάταγο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σαφώς και η ελληνική Super League δεν αποτελεί προτεραιότητα, όμως τα πάντα μπορούν να συμβούν όταν θα πέσουν τα χρήματα στο… τραπέζι.

Από τους υπόλοιπους εφικτές περιπτώσεις είναι αυτές του δεξιού μπακ, Σέντρικ Σοάρες, ο μέσος, Αντρέ Γκόμες, ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ, Ζοέλ Μάτιπ, ο Ελνένι, ο Ογκμπόνα και ο Λαλάνα.

Υπάρχει και ο Τοσίν Ανταραμπιόγιο που θα παραμείνει στην Αγγλία με τη φανέλα της Τσέλσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x