Αγγλία

Πρώτος σκόρερ στα ντέρμπι ο Ρούνεϊ!

Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στα ντέρμπι μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μάντσεστερ Σίτι πέρασε ο Γουέιν Ρούνεϊ με τα δύο που έχει πετύχει της 16ης αγωνιστικής στην Αγγλία. Ο Άγγλος επιθετικός έφτασε στα 10 και άφησε δεύτερο τον σερ Μπόμπι Τσάρλτον, σημειώνοντας παράλληλα το 150ο του σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ.

Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στα ντέρμπι μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μάντσεστερ Σίτι πέρασε ο Γουέιν Ρούνεϊ με τα δύο που έχει πετύχει στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής στην Αγγλία.

Ο Άγγλος επιθετικός έφτασε στα 10 και άφησε δεύτερο τον σερ Μπόμπι Τσάρλτον, σημειώνοντας παράλληλα το 150ο του σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στην έδρα των «πολιτών», με τον Ρούνεϊ να ανοίγει το σκορ στο 16’ και να διπλασιάζει τόσο τα προσωπικά τέρματά του όσο και αυτά της ομάδας του ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Με αυτά τα δύο γκολ, ο 26χρονος άσος έφτασε τα 150 τέρματα στο πρωτάθλημα και έμεινε μόνος στην 6η θέση της σχετικής λίστας αφήνοντας στα 149 τους Μάικλ Όουεν και Λες Φέρντιναντ.

Με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ έφτασε τα 135 ενώ 15 είχε σημειώσει στις δύο σεζόν που αγωνιζόταν στην Έβερτον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x