Nations League

Χατζηγιοβάνης: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι - Το γκολ που έβαλε ο Φώτης μάς ξεκλείδωσε»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μετά τη νίκη της Ελλάδας με σκορ 2-0 επί της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο για τη 2η αγωνιστική του Nations League.

Η Ελλάδα επικράτησε 2-0 της Ιρλανδίας εκτός έδρας, όπως και πέρυσι, κάνοντας το 2Χ2 στη League B του Nations League.

Mετά το ματς, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, που έπαιξε για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση βασικός, αναφέρθηκε στη βελτιωμένη εικόνα της Εθνικής στο δεύτερο μέρος, αλλά και στη μεγάλη σημασία του γκολ του Φώτη Ιωαννίδη ώστε να «ξεκλειδωθεί» η ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι ως ομάδα. Και στο πρέσινγκ, ανέβηκα εγώ για να πρεσάρω όταν ήταν με τριάδα και φάνηκε αυτό και ο Τζόλης από την άλλη πλευρά.

Και με τη μπάλα στα πόδια ήμασταν πολύ καλύτεροι, θεωρώ ότι και οι Ιρλανδοί κουράστηκαν. Σίγουρα το γκολ που βάζει ο Φώτης μάς ξεκλειδώνει, ήταν πολύ σημαντικό το γκολ που βάζει ώστε να είμαστε πιο χαλαροί εμείς και αυτοί να πάνε να πρεσάρουν μπροστά ώστε να βρούμε χώρους.

Ήταν πολύ σημαντικό το γκολ και θεωρώ ότι ήμασταν πολύ ανώτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και κρατάμε τα άσχημα που κάναμε για να τα βελτιώσουμε και τα καλά τα κρατάμε για τη συνέχεια του Nations League και για τα παιχνίδια που έρχονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x