Nations League

Αδιόρθωτοι οι Σκωτσέζοι, «λυγίζουν» ξανά και ξανά από το 85’ και μετά…

Η εθνική ομάδα της Σκωτίας έχυσε ξανά την καρδάρα με το γάλα στα τελευταία λεπτά κόντρα στην Πορτογαλία και οι Βρετανοί έγιναν στο ίδιο έργο θεατές.

Η ομάδα του Στιβ Κλαρκ είχε την τύχη να προηγηθεί με την πρώτη της τελική προς την εστία στο ματς με τους Πορτογάλους, αλλά ο Κριστιάνο «υπέγραψε» την ανατροπή και το 2-1 για το σύνολο του Μαρτίνεθ.

Η βρετανική ομάδα την «πάτησε» γι’ ακόμα ένα παιχνίδι στα τελευταία λεπτά. Και δεν είναι μονάχα οι πρώτες αγωνιστικές του φετινού Nations League, αλλά η ιστορία πάει και λίγο πιο πίσω…

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης οι Πολωνοί επικράτησαν 3-2 με γκολ στο 90’+7’ από τον Ζαλέφσκι, με τους Βρετανούς να έχουν δεχθεί πλέον γκολ από το 85’ και μετά στις 5 από τις 6 αναμετρήσεις τους.

Από εκείνο το ματς προετοιμασίας για το Euro απέναντι στη Φινλανδία (2-2 με πέναλτι του Άντμαν στο 85’), μέχρι το 5-1 από τους Γερμανούς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (γκολ ο Τσαν στο 90’+3’), το 0-1 από την Ουγγαρία με το γκολ στο 90’+10’ και φυσικά τα δυο παιχνίδια της Πέμπτης και της Κυριακής…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x