Nations League

Πρώτη γκέλα μετά το Ευρωπαϊκό: Έπεσε στον ανίκητο Ραΐκοβιτς και έχασε βαθμούς η Ισπανία!

Στο πρώτο επίσημο ματς μετά την κατάκτηση του Euro, η Ισπανία κόλλησε στο «Ράικο Μίτιτς», μένοντας στο 0-0 με τη Σερβία του… ανίκητου Ραΐκοβιτς. Λύγισε τη Δανία η Ελβετία (2-0).

Κόλλησε στο «Ράικο Μίτιτς» η Ισπανία! Η ομάδα του Ντε Λα Φουέντε ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Σερβία, για την πρώτη αγωνιστική του Nations League. Στο άλλο ματς του 4ου ομίλου, η Δανία νίκησε με 2-0 την Ελβετία.

Στο Βελιγράδι λοιπόν, η ομάδα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς είχε τις κλασικότερες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με την Ισπανία να... ξυπνάει από το 25' και έπειτα. Η Σερβία είχε μια μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 34', όταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε την ατομική ενέργεια και μυθική κάθετη, κόβοντας στα δύο την άμυνα της «φούρια ρόχα» και έβγαλε τον Λούκα Γιόβιτς απέναντι από τον Ντάβιντ Ράγια. Παρόλα αυτά, ο σέντερ φορ της Σερβίας έκανε κάκιστο τελείωμα από πλεονεκτική θέση, αφού δεν βρήκε καν εστία!



Στο δεύτερο ημίχρονο η Ισπανία έδειξε ξανά τον καλό της εαυτό και απειλούσε συνεχώς την αντίπαλη εστία. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είχαν απέναντί τους τον φανταστικό Ραΐκοβιτς ο οποίος με τις φοβερές επεμβάσεις του κράτησε καθαρή την εστία του. Κάπως έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με τον ρυθμό να είναι εξαιρετικός και τη Σερβία να παίρνει σπουδαίο βαθμό κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, παρότι αγωνίστηκε χωρίς Βλάχοβιτς, Μίτροβιτς και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Από την άλλη, η Δανία επικράτησε 2-0 της Ελβετίας και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την 1η αγωνιστική. Οι Ελβετοί από το 50' και μετά έμειναν με 10 παίκτες, ενώ ο Ντοργκού στο 82' έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τη Δανία. Ο Τζάκα στο 87ο λεπτό αντίκρισε δεύτερη κίτρινη, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του, αφήνοντάς την με 9 παίκτες. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Χόιμπιεργκ στο 90+2' ο οποίος έγραψε το 2-0.


Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Σερβία-Ισπανία: 0-0

Δανία-Ελβετία: 2-0
(82' Ντοργκού, 90+2' Χόιμπιεργκ)

H επόμενη (2η) αγωνιστική (08/09):

Δανία - Σερβία (19:00)

Ελβετία - Ισπανία (19:00)

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

Σερβία-Ισπανία 0-0: Έπεσε στον ανίκητο Ραΐκοβιτς και έχασε βαθμούς η Ισπανία!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x