Nations League

Πέλκας: «Έχουμε πολλά ακόμη να βγάλουμε - Το σημαντικό είναι να παίρνεις αποτελέσματα»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πέλκα μετά τη νίκη της Ελλάδας με σκορ 2-0 επί της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο.

Η Ελλάδα επικράτησε 2-0 της Ιρλανδίας εκτός έδρας, όπως και πέρυσι, κάνοντας το 2Χ2 στη League B του Nations League.

Μετά την αναμέτρηση, ο Δημήτρης Πέλκας, που αγωνίστηκε ως αλλαγή, μίλησε για νέα φιλοσοφία της Εθνικής, τις μεγάλες δυνατότητές της για βελτίωση και τη σημασία σε αυτό το στάδιο να έρχονται αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αγωνιστικό πρόσωπο της Εθνικής: «Έχουμε πολλά ακόμη να βγάλουμε, γιατί είναι καινούργιος τρόπος παιχνιδιού. Έχουμε μία καινούργια φιλοσοφία, την οποία πρέπει να βγάλουμε σε σύντομο χρόνο στο γήπεδο. Το σημαντικό είναι σε αυτές τις περιπτώσεις όχι μόνο να παίζεις ποδόσφαιρο, αλλά και να παίρνεις τα αποτελέσματα. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα σε αυτά τα δύο παιχνίδια, πήραμε τους έξι βαθμούς και θα είμαστε καλύτεροι».

Για το πώς βλέπει τα νέα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα, όπως ο Τζόλης ή ο Ζαφείρης: «Δεν χρειάζεται να σας πω εγώ, φαίνεται ότι έχουν ταλέντο, ξεχωρίζουν στις ομάδες που αγωνίζονται. Έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, είναι το μέλλον της Εθνικής, γιατί τα παιδιά βλέπουν, όταν έρχονται, και εμάς που αγαπάμε την ομάδα και θέλουμε να επιστρέψουμε εκεί που ήταν πριν από μερικά χρόνια, σε μία μεγάλη διοργάνωση. Οπότε είμαι χαρούμενος, γιατί είχα κάποια παιδιά και πιο μικρά όταν ήμουν στην Ελλάδα. Να πετύχουν τους στόχους της και στην Εθνική, γιατί τους έχει ανάγκη και να πετύχουμε όλοι μαζί επιτυχίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x