Nations League

Ενοχλήσεις ο Κοτάρσκι, αποχώρησε από την Εθνική Κροατίας

Ενχολήσεις στην πλάτη αισθάνεται ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κροατίας, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός της Εθνικής για τα ματς κόντρα σε Σκωτία και Πολωνία για το Nations League.

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ντόμινικ Κοτάρκσι ένιωσε ενοχλήσεις στην πλάτη, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την αποστολή της Εθνικής Κροατίας.

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά θα απουσιάσει από τα επερχόμενα παιχνίδια της «Χρβάτσκα» απέναντι σε Σκωτία και Πολωνία για το Nations League, με τον Ζλάτκο Ντάλιτς να καλεί στη θέση του τον Λάμπροβιτς.

Την είδηση έκαναν γνωστή τα ΜΜΕ της χώρας του, αναφέροντας τα εξής: «Ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Κροατίας και του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι, θα χάσει τους επερχόμενους αγώνες του Nations League με τη Σκωτία και την Πολωνία λόγω πόνου στην πλάτη».

Ο Κοτάρσκι αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη νωρίτερα από ότι υπολογιζόταν, έτσι ώστε να εξεταστεί και από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ και να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να... κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να αποκτήσουν ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης ενός εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x