Nations League

Ο Κούμαν εξήγησε την αλλαγή του Ντε Λιχτ: «Τον προστάτευσα, τιμωρείται για κάθε λάθος του…»

Ο Ρόναλντ Κούμαν θεώρησε σωστό να βγάλει τον Ντε Λιχτ στην ανάπαυλα της ισοπαλίας (2-2) της Ολλανδίας με τη Γερμανία, προκειμένου να προστατεύσει και τον παίκτη, αλλά και τους «οράνιε».

Ο Ματάις Ντε Λιχτ για δεύτερο σερί παιχνίδι υπέπεσε σε λάθος από το οποίο οι αντίπαλοι σκόραραν εις βάρος της Ολλανδίας.

Το περασμένο Σάββατο τού ξέφυγε ο Τζέκο για να ξαναμπεί στο ματς η Βοσνία – Ερζεγοβίνη μειώνοντας το σκορ σε 3-2, ενώ, το βράδυ της Τρίτης ισοφάρισε η Γερμανία με τον Ουντάβ έπειτα από λανθασμένη μεταβίβαση του νυν στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ρόναλντ Κούμαν αποφάσισε να τον βγάλει στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με τα «πάντσερ» και να περάσει τον Φαν Χέκε στη θέση του, με τον κόσμο να θεωρεί πως αυτή η κίνηση τελείωσε τη θητεία του Ντε Λιχτ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

«Θα ήθελα να τον έχω στον αγωνιστικό χώρο και για το δεύτερο μέρος, αλλά είναι σε μια περίοδο που κάνει λάθη και μάλιστα τιμωρείται ξανά και ξανά για τα λάθη αυτή. Του έδωσα μια νέα ευκαιρία, αλλά τελικά επέλεξα να τον προστατεύσω με την αντικατάστασή του» είπε ο κόουτς των «οράνιε».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x