Nations League

Συγκλονίζει ο Μπακασέτας: «Ντροπή κάποια πράγματα που ειπώθηκαν για τον Μπάλντοκ - Σημαντικότερη νίκη της καριέρας μου»

Ο Τάσος Μπακασέτας άστραψε και βρόντηξε για πολλά πράγματα που γράφτηκαν και ειπώθηκαν σε σχέση με τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώ τόνισε πως η νίκη επί της Αγγλίας ήταν η σημαντικότερη της ζωής του.

Η Ελλαδάρα έπαιξε λυσσασμένα στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στην υπερδύναμη Αγγλία και στο σοκ του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, δεν μάσησε από την ισοφάριση του Μπέλιγκχαμ στο 87’ και με γκολάρα του Παυλίδη στο 94’ ξέρανε το σύνολο του Λι Κάρσλεϊ.

Μετά το ματς, ο αρχηγός της «γαλανόλευκης», Τάσος Μπακασέτας, άστραψε και βρόντηξε για πολλά πράγματα που γράφτηκαν και ειπώθηκαν στα Μέσα σε σχέση με τον Μπάλντοκ, ενώ τόνισε πως η νίκη επί της Αγγλίας ήταν η σημαντικότερη της ζωής του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θεωρώ πως είναι η πιο σημαντική νίκη της ζωής μου και όλοι κατέθεσαν την ψυχή τους παρά το τραγικά νέα που μάθαμε πριν το ματς. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον Τζορτζ και την οικογένειά του, πραγματικά όμως είναι ντροπή που κάποιοι συνάδελφοί σας έγραψαν αστειότητες και άφησαν υπονοούμενα για τα όσα συνέβησαν, πάνω από όλα πρέπει να είσαι άνθρωπος.

Αυτό δε το έχουν καταλάβει κάποιοι ακόμα δε το έχουν βάλει στο μυαλό τους από τα πόσα είπαν και δε σεβάστηκαν τον Τζορτζ, την οικογένειά τους και εμάς. Τελειώνει εδώ η συζήτηση για τα όσα έγιναν στο ματς, δε μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x