Nations League

Μπακασέτας: «Μας αιφνιδίασε η αλλαγή συστήματος των αντιπάλων»

Στο γεγονός πως η Εθνική κατάφερε να προηγηθεί ξανά στάθηκε ο Τάσος Μπακασέτας μετά τη νίκη επί της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο.

Ο Τάσος Μπακασέτας στάθηκε στην αλλαγή συστήματος των Φινλανδίας κι Ιρλανδίας και στην προσπάθεια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των παικτών να το καταλάβουν και να προσαρμοστούν, στάθηκε στην ηρεμία της Εθνικής όταν δεν είχε τον έλεγχο του ματς, θεωρεί απαραίτητο να κρατούν αυτοί την μπάλα και στάθηκε στην ασίστ στον Τζόλη στο 0-2.

Αναλυτικά:

Για τα κακά ξεκινήματα της ομάδας με Φινλανδία και Ιρλανδία, παρά τις δύο νίκες: «Θα σας πω κάτι που δεν είστε υποχρεωμένοι να το γνωρίζετε, αλλά είναι η πραγματικότητα. Και στα δύο ματς ο αντίπαλος έπαιξε με σχήμα που δεν είχε ξαναπαίξει. Αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς, οι παίκτες οφείλουν να το δουν αυτό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η αδυναμία μας στα ξεκινήματα οφείλεται σε αυτό το στοιχείο. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αλλάζει τρόπο επίθεσης ένας αντίπαλος.

Από εκεί και πέρα, από το ματς αυτό πρέπει να κρατήσουμε την ηρεμία της ομάδας, τη σιγουριά που βγάζουμε. Εμείς θέλουμε να κρατάμε τη μπάλα και όταν βάλουμε ένα γκολ, στη συνέχεια και με οποιονδήποτε αντίπαλο μπορούμε να πετυχαίνουμε όμορφα πράγματα».

Για την τρίτη σερί ασίστ: «Εντάξει, στον Φώτη είναι ασίστ στα χαρτιά, έκανε μια φοβερή εκτέλεση. Είμαι χαρούμενος που παίζω στην Εθνική, έχω κι ένα βάρος περισσότερο λόγω του ότι είμαι αρχηγός. Χαρά μου και τα γκολ κι οι ασίστ, όμως το σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα. Θέλω πάντα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, να είμαι παράδειγμα για όλους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x