Nations League

Καταιγιστική η Βόρεια Μακεδονία στην έδρα της Λετονίας – Η Αρμενία έσωσε την παρτίδα στο φινάλε

Οι «μάχες» του Nations League συνεχίζονται με την Βόρεια Μακεδονία να διαλύει με τριάρα την Λετονία, ενώ η Αρμενία κατάφερε να κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις από τα Νησιά Φερόε.

Στο Nations League συνεχίζονται δυναμικά οι «μονομαχίες» και για την 3η αγωνιστική του 3ου γκρουπ δυναμικότητας του 4ου ομίλου. Η Βόρεια Μακεδονία έδειξε τα… δόντια της απέναντι στη Λετονία επικρατώντας με 3-0, ενώ οι Νήσοι Φερόες δεν κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη του ομίλου, καθώς η Αρμενία στο φινάλε βρήκε τρόπο για να ισοφαρίσει.

Καταιγιστική ήταν η Βόρεια Μακεδονία στην έδρα της Λετονίας και με τριάρα πήρε άνετα τους τρεις βαθμούς που την τοποθετούν με άνεση στην κορυφή του ομίλου.

Ο Ατανάσοβ άνοιξε τον χορό των γκολ στο 35ο λεπτό και έκανε το 1-0. Ο Καμίλι στο 70’ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη της ομάδας του. Το… πάρτι ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Ελμάς να βάζει το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 3-0.

Στο βραδινό ματς του ίδιου ομίλου οι Νήσοι Φερόες έδωσαν σκληρή «μάχη» με την Αρμενία. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν με τον Μπεντζαμίνσεν να πετυχαίνει το 1-0 υπέρ της ομάδας του σκοράροντας στο 37ο λεπτό.

Η χαρά τους όμως δεν κράτησε πολύ, διότι δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Ζελαργιάν ισοφάρισε για χάρη της Αρμενίας στο 44ο λεπτό φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα λίγο πριν οι ομάδες μπουν στα απολυτήρια.

Ενώ όλα έδειχναν πως θα έχουμε ισοπαλία ο Τζαρτάλιντ στο 85ο λεπτό πάγωσε τους φιλοξενούμενους και με δικό τους γκολ ήταν έτοιμος να χαρίσει μυθικό τρίποντο στη χώρα του. Όμως στις καθυστερήσεις ο Μαλβεγιάν κατάφερε τουλάχιστον να σώσει το βαθμό για την Αρμενία σκοράροντας στο 90+3’ για το τελικό 2-2.

Για το 4ο γκρουπ δυναμικότητας στο 2ο όμιλο η Μολδαβία νίκησε με άνεση 2-0 την Ανδόρα, ενώ για τον πρώτο όμιλο το Γιβλατάρ επικράτησε δύσκολα με 1-0 του Σαν Μαρίνο.

Η βαθμολογία για την 3η αγωνιστική του Nations League:
3ο γκρουπ δυναμικότητας 4ος όμιλος
Βόρεια Μακεδονία 7 (6-1)
Αρμενία 4 (6-5)
Λετονία 3 (2-7)
Νήσοι Φερόες 2 (3-4)

4ο γκρουπ δυναμικότητας 1ο γκρουπ
Γιβραλτάρ 4 (3-2)
Σαν Μαρίνο 3 (1-1)
Λιχτενστάιν 1 (2-3)

4ο γκρουπ δυναμικότητας 2ο γκρουπ
Μολδαβία 6 (4-0)
Μάλτα 3 (1-2)
Ανδόρα 0 (0-3)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x