Nations League

Γιοβάνοβιτς: «Σημαντικό το μηδέν στην άμυνα - Μπορούμε να παίξουμε ωραίο και ήρεμο ποδόσφαιρο»

Δείτε όσα ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το διπλό της Εθνικής στην Ιρλανδία.

Η Ελλάδα επιβλήθηκε 2-0 της Ιρλανδίας εκτός έδρας αφήνοντας ικανοποιημένο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που στάθηκε με δηλώσεις του, μετά το ματς, στη σημασία του αποτελέσματος αλλά και του clean sheet.

Αναλυτικά οσα είπε:

Για τη νίκη της Ελλάδας: «Είμαι ικανοποιημένος, κάναμε δύο σημαντικές νίκες για τη βαθμολογία, αλλά και τη συνεργασία μας. Είχαμε μια καλή ατμόσφαιρα και μια καλή προετοιμασία για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου».

Για τους παίκτες: «Έχουμε ταλαντούχα παιδιά και μπορούμε να παίξουμε ωραίο και ήρεμο ποδόσφαιρο. Δεν κινδυνέψαμε σήμερα από την Ιρλανδία. Δεν υπήρξε πραγματικός κίνδυνος από την Ιρλανδία στο οργανωμένο ποδόσφαιρο. Τα αποτελέσματα μας δίνουν τα εύσημα για να έχουμε καλύτερη ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια και την δική μας συγκέντρωση».

Για το μηδέν στην άμυνα: «Σημαντικό στο επίπεδο εθνικών ομάδων. Έχουμε επιλογές στους αμυντικούς από ποδοσφαιριστές που παίζουν σε κορυφαία πρωταθλήματα. Διορθώνουμε τα λάθη μας μέσα από τα παιχνίδια, δεν είχαμε τον χρόνο να το κάνουμε μέσα από τις προπονήσεις».

Για την πρωτιά στον όμιλο: «Η βαθμολογία δεν παίζει σπουδαίο ρόλο, αλλά η βελτιώση της ομάδας. Η καλή ψυχολογία μετά από δύο νίκες κάνει πιο εύκολη την κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x