Nations League

Το ματς που ενδιαφέρει την Εθνική: Οι ενδεκάδες στο Φινλανδία-Αγγλία

Η Φινλανδία υποδέχεται την Αγγλία για την 4η αγωνιστική του Nations League, ένα ματς που ενδιαφέρει άμεσα την Εθνική Ελλάδος.

Η Εθνική μας πήρε μια μεγαλειώδη νίκη μέσα στο «Γούμπλεϊ», γεγονός που μας κάνει να ελπίζουμε για την κατάληψη της πρώτης θέσης του Β' Ομίλου του League B του Nations League.

Γι' αυτό και κάθε αγώνας από εδώ και πέρα μετράει. Όχι μόνο της Ελλάδας, όμως, αλλά και των άμεσων ανταγωνιστών μας, των Άγγλων, που δοκιμάζονται για την 4η αγωνιστική σε λίγη ώρα (19:00) στην Φινλανδία.

Ο Λι Κάρσλεϊ παρέταξε μια πιο ορθολογική ενδεκάδα συγκριτικά με το ματς κόντρα στην Εθνική, καθώς έβαλε στο αρχικό σχήμα κανονικό φορ. Ο Κέιν που επέστρεψε από τον τραυματισμό του δίνει το παρών, την στιγμή που ο Άγγλος προπονητής άλλαξε και τερματοφύλακα, με τον Χέντερσον να παίρνει τη θέση του Πίκφορντ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Αγγλίας σε σύστημα 4-2-3-1: Χέντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Γκουέχι, Άρνολντ, Ράις, Άνχελ Γκόμες, Πάλμερ, Γκρίλις, Μπέλιγχαμ, Κέιν.

Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο Nations League, στην προσπάθεια τους να αποφύγουν την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό. Ο Κάνερβα σε διάταξη 4-3-3 επέλεξε τους: Χραντέτσκι, Άλχο, Χόσκονεν, Ιβάνοφ, Ούρονεν, Καμαρά, Σούλερ, Πέλτολα, Γιένσεν, Κέσκινεν, Κάλμαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x