Nations League

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ματς της Ελλάδας με την Ιρλανδία - Στα 10€ το μεγαλύτερο μέρος

Σε κυκλοφορία τέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (01/10) τα εισιτήρια για την εντός έδρας αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιρλανδία για την 4η αγωνιστική του Νations League.

Έτοιμη να έχει μια πολύ καλή συγκομιδή στα δυο επικείμενα ματς του Nations League είναι η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία αντιμετωπίζει κατά σειρά την Αγγλία και την Ιρλανδία, σε «Γουέμπλεϊ» και «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αντίστοιχα.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δίνει την πρώτη της «μάχη» στις 10 Οκτωβρίου, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα φιλοξενήσει την Ιρλανδία στο Φάληρο με τα εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση να έχουν κυκλοφορήσει.

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, τα «μαγικά χαρτάκια» της αναμέτρησης βρίσκονται ήδη στη διάθεση του κοινού και στο μεγαλύτερο μέρος τους ανέρχονται στα 10€.


H ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Στη διάθεση των φιλάθλων βρίσκονται τα εισιτήρια του αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Ιρλανδία στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 4η αγωνιστική του Nations League 2024-25 (Κυριακή 13 Οκτωβρίου, 21:45). Η τιμολογιακή πολιτική είναι παρόμοια με αυτήν του αγώνα με τη Φινλανδία, καθώς ο μεγαλύτερος αριθμός εισιτηρίων τιμάται στα 10€. Ακολουθεί αναλυτικά η διαδικασία αγοράς εισιτηρίων.

Η Εθνική Ομάδα θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στο φετινό Nations League στο "Γ. Καραϊσκάκης", με αντίπαλο αυτή τη φορά την Ιρλανδία και θέλει να επαναλάβει την επιτυχία που σημείωσε στο στάδιο Aviva του Δουβλίνου στις 10 Σεπτεμβρίου.

Είναι γνωστό ότι η ώθηση που προσφέρει ένα γεμάτο γήπεδο και η ζωντάνια στις εξέδρες παίζουν καταλυτικό ρόλο και συμβάλλουν στην καλή ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε αυτόν τον αγώνα, όπως και στο προηγούμενο εντός έδρας ματς της διοργάνωσης με τη Φινλανδία, τιμολόγησε τον μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων στα 10€, θέλοντας έτσι να συμβάλλει στη μέγιστη δυνατή προσέλευση των φίλων της Εθνικής Ομάδας.

Πατήστε ΕΔΩ για να αποκτήσετε εισιτήριο του αγώνα Ελλάδα-Ιρλανδία (τα εισιτήρια διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά).»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x