Nations League

Νίκη και με 10 για τη Βόρεια Μακεδονία - «Λύγισαν» τα Νησιά Φερόε στην έδρα της Λετονίας

Η Λετονία πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο Nations League, επικρατώντας των Νήσων Φερόε με 1-0. Νίκη και για τη Βόρεια Μακεδονία των 10 παικτών απέναντι στην Αρμενία με 2-0.

Σπουδαία νίκη με 2-0 για τη Βόρεια Μακεδονία, που βρέθηκε κολλημένη στον «τοίχο» απέναντι στην Αρμενία, μετά την κόκκινη του Ζάικοφ, για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο Γ’ γκρουπ δυναμικότητας του Nations League.

Η ομάδα του Μιλέφσκι στο φινάλε του ημιχρόνου έμεινε με 10 παίκτες. Οι γηπεδούχοι όμως δεν πτοήθηκαν και βρήκαν τις επιθετικές λύσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Ο Μπάρντι στο 70ο λεπτό έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» για τη Βόρεια Μακεδονία, με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ και ξέσπασε σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο Μιόφσκι στο 80’ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του και «καθάρισε» σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση νίκη για τους γηπεδούχους, γράφοντας το τελικό 2-0.

Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα (10/09) η Λετονία κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 απέναντι στα αξιόμαχα Νησιά Φερόε.

Οι γηπεδούχοι πήραν το πρώτο τους τρίποντο και το οφείλουν στον Βάρσλαβανς, που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 64ο λεπτό. Ο 23χρονος διεθνής επιθετικός πήρε την μπάλα από τον Γκουτκόβσκις και με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Λετονία-Νησιά Φερόε 1-0
(64’Βάρσλαβανς)

Βόρεια Μακεδονεία-Αρμενία 2-0
(70’ Μπάρντι, 79’ Μιόφσκι)

H επόμενη (3η) αγωνιστική (10/10):

Λετονία-Βόρεια Μακεδονία (19:00)
Νησιά Φερόε-Αρμενία (21:45)

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:
Βόρεια Μακεδονία 4 (3-1)
Αρμενία 3 (4-3)
Λετονία 3 (2-4)
Νησιά Φερόε 1 (1-2)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x