Nations League

Πέρασε από Ανδόρα κι έκανε «σεφτέ» η Μάλτα

Έστω κι αν πιέστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, η Μάλτα νίκησε στην Ανδόρα 1-0 για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της τέταρτης κατηγορίας και πήρε τους πρώτους της τρεις βαθμούς.

Με γκολ του Καμενζούλι στο 45’, η Μάλτα νίκησε 1-0 στην Ανδόρα για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της τέταρτης κατηγορίας του Nations League και πήρε την πρώτη της νίκη στο γκρουπ μετά την ήττα της πρεμιέρας στη Μολδαβία.

Το ματς
Η Μάλτα ήταν απειλητική στο πρώτο μισάωρο και δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ κόντρα σε μια ακίνδυνη αντίπαλο. Στο 45΄ο Ρόσας απείλησε για τους γηπεδούχους. Αλλά, στην επόμενη φάση με διπλή προσπάθεια ο Καμενζούλι άνοιξε το σκορ για τους Μαλτέζους.

Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, η Ανδόρα έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, έχοντας κλείσει στα καρέ τους τούς φιλοξενούμενους. Μετά την ευκαιρία του Ζάμιτ στο 61’, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τρεις ευκαιρίες στο επόμενο δεκάλεπτο για την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρουν, κάτι που έκανε κι ο Μπονγκ στο 79’. Οι πολλές αλλαγές στο τελευταίο δεκάλεπτο έριξαν τον ρυθμό των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία, οπότε η Μάλτα έφτασε στην πρώτη της νίκη στο δεύτερο γκρουπ της τέταρτης κατηγορίας.


Βαθμολογία:
Μολδαβία 3
Μάλτα 3
Ανδόρα 0


Η επόμενη αγωνιστική:
Μολδαβία-Ανδόρα 19:00 10/10

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x