Ισπανία

Mundo Deportivo: «Ανάμεσα στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Τερ Στέγκεν ο Λάμπρου»

Η ισπανική εφημερίδα ανέφερε τους 10 πιθανούς τερματοφύλακες για να καλύψουν το κενό του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν στην Μπαρτσελόνα, συγκαταλέγοντας και τον «δικός μας», Κώστα Λάμπρου.

Ο… σοκαριστικός τραυματισμός του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν σημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα, προκειμένου να καλύψει το κενό του Γερμανού πορτιέρο.

Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, άλλωστε, από την στιγμή που ο Τερ Στέγκεν αποχώρησε με φορείο λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, στην επικράτηση των Καταλανών επί της Βιγιαρεάλ με το επιβλητικό 1-5, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι ίσως χάσει όλη την σεζόν;

Με αυτό ως δεδομένο, λοιπόν, αλλά και τον κανονισμό που επιτρέπει στην Μπαρτσελόνα να πάρει κάποιον γκολκίπερ που είναι χωρίς ομάδα, η «Mundo Deportivo» παρέθεσε σε ρεπορτάζ μια λίστα με δέκα πιθανούς υποψήφιους.

Σε αυτή τη λίστα βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο Κέιλορ Νάβας, ο Λόρις Κάριους, ο Τόμας Βάτσλικ, ο Γίρι Παβλένκα, αλλά και ο «δικός μας», Κώστας Λάμπρου!

Ο 33χρονος Έλληνας τερματοφύλακας, που έχει φορέσει τη φανέλα του Άγιαξ και της Φέγενορντ, αποχώρησε από την ομάδα του Ρότερνταμ στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, χωρίς να έχει πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x