Βέλγιο

Ύμνοι «Guardian» για Τζόλη: «Ξεκίνησε λαμπρά στο Βέλγιο - Στα κορυφαία ταλέντα του Champions League»

Ο Χρήστος Τζόλης συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στους νεαρούς που είναι υποψήφιοι να «λάμψουν» φέτος στο Champions League σε σχετικό αφιέρωμα του «Guardian», στο οποίο και αποθεώθηκε.

Ένα από τα πιο… καυτά ονόματα αυτή την περίοδο είναι αναμφίβολα του Χρήστου Τζόλη, λόγω των όσων κάνει τόσο με την Κλαμπ Μπριζ, όσο και με την Εθνική ομάδα.

Μάλιστα, η επιβεβαίωση αυτού έρχεται και από το γεγονός ότι ο διεθνής εξτρέμ μνημονεύτηκε και από τον «Guardian», σε σχετικό αφιέρωμα της μεγάλης αγγλικής εφημερίδας αναφορικά με τα μεγαλύτερα ταλέντα που θα αγωνιστούν φέτος στη League Phase του Champions League!

«Το 2021 η Νόριτς είχε μεγάλες ελπίδες από τον Έλληνα επιθετικό, που υπέγραψε από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έναντι 8,8 εκατομμυρίων λιρών. Ο Τζόλης ξεκίνησε την καριέρα του στην Carrow Road με δύο γκολ και μερικές ασίστ στο "γκρέμισμα" της Μπόρνμουθ με 6-0 στο League Cup, αλλά σπάνια ξεκίνησε στο βασικό σχήμα μετά από αυτό. Χαρακτηρίστηκε ως αποτυχία, δόθηκε δανεικός στη Φορτούνα Ντίσελντορφ το περασμένο καλοκαίρι», ανέφερε το… επίμαχο άρθρο.

Και συνέχιζε χαρακτηριστικά: «Ο δύστροπος και γρήγορος αριστερός εξτρέμ άνθισε, τερματίζοντας ως ο πρώτος σκόρερ της 2.Bundesliga με 22 γκολ και παραλίγο να οδηγήσει την ομάδα του στην άνοδο. Η Φορτούνα δεν είχε τα κεφάλαια για να κρατήσει τον Τζόλη με την επιλογή αγοράς των 3 εκατομμυρίων λιρών, αλλά ήταν λογικό να την ενεργοποιήσει για να μεταπωλήσει με καλό κέρδος. Η Κλαμπ Μπριζ ήταν στην ευχάριστη θέση να τον αποκτήσει και ο Τζόλης ξεκίνησε λαμπρά στο Βέλγιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x