Κύπελλο Ελλάδας

Τα πλάνα Ουζουνίδη για Ριζούπολη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές, με τους Τελάντερ και Λέτο να προορίζονται για βασικοί.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει το καθήκον του την Πέμπτη (15/12) στη Ριζούπολη και να κερδίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης για την τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας και εάν του έρθει το… δώρο από την Κρήτη, έχει καλώς!

Κάτι τέτοιο μετέφερε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, λέγοντας τους χαρακτηριστικά «Παναθηναϊκός είμαστε, πρέπει να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας».

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται να κάνει ένα εκτεταμένο rotation και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές. Η πιθανότερη ενδεκάδα με διάταξη 4-4-1-1 είναι η εξής: Ο Στιλ κάτω από τα δοκάρια, οι Μέστο-Χουχούμης τα δύο μπακ και οι Ιβανόφ-Τελάντερ τα στόπερ. Ο Ρέις με έναν εκ των Λεντέσμαή Λουντ θα είναι στον άξονα, ο Βλαχοδήμος στο ένα άκρο και στο άλλο ο Βλαχοδήμος ή ο Εμποκού. Ο Βιγιαφάνιες θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Λέτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x