Κύπελλο Ελλάδας

Τα εισιτήρια του Απόλλωνα για τον Πλατανιά

Κανονικά ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας για τον αγώνα Κυπέλλου του Απόλλωνα κόντρα στον Πλατανιά (30/10, 15:30).

Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί τις τιμές των εισιτήριων της αναμέτρησης με τον Πλατανιά στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε τους κατόχους των διαρκείας για την ισχύ τους στον αγώνα Κυπέλλου, ενώ για τους υπόλοιπους οι τιμές κυμαίνονται από 5 (για φοιτητές και ανέργους) έως 15 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Πλατανιά, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 (18:15) για την 2η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου, ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.
• Η είσοδος για μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες και άνεργους (τιμή πώλησης εισιτηρίων: 5 ευρώ) θα γίνεται από τη Θύρα 1. Στη συγκεκριμένη Θύρα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και οι γονείς (με τιμή πώλησης 15 ευρώ) προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα από θέσεις στην προηγούμενη ή επόμενη σειρά καθισμάτων από αυτές των μαθητών αρκεί να ενημερώσουν σχετικά στο εκδοτήριο εισιτηρίων.
• Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών θα γίνεται από τη Θύρα 1 και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης, Κ-20 και Κ17 από τη Θύρα 2.
• Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x